Наукові статті кафедри кримінального права № 1 : [683] Домівка зібрання Перегляд статистики

Browse
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Дати збереження in за спаданням order): 1 to 20 of 683
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Відповідальність за порушення обов’язку батьківського піклування в Кримінальному кодексі Республіки ПольщаЗайцев, О.В.; Павшук, К.О.
2024Особливості кримінально-правової кваліфікації колабораційної діяльності в освітній сферіЗайцев, О.В.
2008До питання визнання нотаріуса суб’єктом злочинів у сфері службової діяльностіЗайцев, О.В.
2008Деякі аспекти відібрання пояснень та допиту нотаріуса як свідкаЗайцев, О.В.
2009Щодо підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збування, використання підроблених документівЗайцев, О.В.
2023Колабораційна діяльність як різновид державної зради (за матеріалами судової практики 2014 – 2022 років)Зайцев, О.В.
2023Проблеми кваліфікації злочину, передбаченого ст. 166 КК України, у рішеннях суду касаційної інстанціїЗайцев, О.В.; Філіпенко, В.Р.
2023«Колаборація», «колабораціонізм», «співпраця», «колабораційна діяльність»: історичний та кримінально-правовий виміри термінологічного плюралізмуРубащенко, М.А.
2023Презентація окремих результатів соціологічного опитування «Відповідальність за колабораційну діяльність: якою вона є і якою їй бути?»Рубащенко, М.А.
2023Кримінальні правопорушення проти інформаційної безпеки: нотатки на берегах проєкту нового ККРубащенко, М.А.
2023Аналоги наркотичних засобів і психотропних речовин як предмет кримінальних правопорушень (ч. 1 – фізичні ознаки)Рубащенко, М.А.
2023Публічні заклики до підтримки рішень (дій) агресора, співпраці з агресором, невизнання поширення державного суверенітету України (ч. 1 ст. 111-1 КК): окремі правоінтерпретаційні та правозастосовні проблемиРубащенко, М.А.
2023Про методологічні підходи юридичної оцінки колабораційної діяльності (ст. 111-1 КК)Рубащенко, М.А.
2023Кримінальні правопорушення проти державної безпеки в проєкті нового кримінального кодексу УкраїниРубащенко, М.А.
2022Публічні заклики до невизнання поширення державного суверенітету України на тимчасово окуповані території України: деякі проблемні питанняРубащенко, М.А.
2022Непублічні виправдовування, визнання правомірною, заперечення агресії/окупації (ст. 436-2 КК) vs. свобода вираження поглядівРубащенко, М.А.
2022Заперечення здійснення збройної агресії проти України, факту тимчасової окупації частини території України: деякі питання кваліфікаціїРубащенко, М.А.
2022Публічні заклики до підтримки дій агресора та до співпраці з агресором: проблеми інтерпретації законодавчої новелиРубащенко, М.А.
2022Проблематика публічних закликів та публічних заперечень: судово-лінгвістична експертиза і кримінальне правоРубащенко, М.А.
2023Кримінальна відповідальність за колабораційну діяльність: окремі проблемиРубащенко, М.А.
Collection's Items (Sorted by Дати збереження in за спаданням order): 1 to 20 of 683