Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.nlu.edu.ua//jspui/handle/123456789/12784
Назва: Актуальні питання правового регулювання ринків фінансових послуг в Україні
Автори: Глібко, С.В.
Шовкопляс, Г.М.
Ониськів, І.О.
Ключові слова: господарсько-правове регулювання
фінансові послуги
ринок цінних паперів
фондовий ринок
колективне інвестування
інвестор
Дата публікації: 2016
Видавець: видавництво «Право»
Бібліографічний опис: Глібко С. В. Актуальні питання правового регулювання ринків фінансових послуг в Україні : монографія / С. В. Глібко, Г. М. Шовкопляс, І. О. Ониськів. – Харків : Право, 2016. – 186 с.
Короткий огляд (реферат): Монографія присвячена дослідженню проблем господарсько-правового регулювання відносин на ринках фінансових послуг. Розглянуто теоретичні питання розмежування державного регулювання ринків фінансових послуг, контролю та нагляду за діяльністю на цих ринках. Проаналізовано компетенцію НКЦПФР та її відповідність міжнародним принципам регулювання нагляду на ринку цінних паперів. Розглянуто питання інвестування та удосконалення законодавства, що регулює діяльність на фондовому ринку, при колективному інвестуванні. Приділено увагу компенсаційним схемам як засобу захисту інтересів інвесторів. Для юристів – наукових і практичних працівників, студентів, аспірантів, викладачів, фахівців у сфері ринків фінансових послуг, фондового та інвестиційного ринків.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.nlu.edu.ua/handle/123456789/12784
ISBN: 978-966-937-003-7
Розташовується у зібраннях:Монографії НДІ ПЗІР

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Glibko_Shovkoplys_Onuskiv_2016_mon.pdf1.22 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.