Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.nlu.edu.ua//jspui/handle/123456789/12784
Название: Актуальні питання правового регулювання ринків фінансових послуг в Україні
Авторы: Глібко, С.В.
Шовкопляс, Г.М.
Ониськів, І.О.
Ключевые слова: господарсько-правове регулювання
фінансові послуги
ринок цінних паперів
фондовий ринок
колективне інвестування
інвестор
Дата публикации: 2016
Издательство: видавництво «Право»
Библиографическое описание: Глібко С. В. Актуальні питання правового регулювання ринків фінансових послуг в Україні : монографія / С. В. Глібко, Г. М. Шовкопляс, І. О. Ониськів. – Харків : Право, 2016. – 186 с.
Аннотация: Монографія присвячена дослідженню проблем господарсько-правового регулювання відносин на ринках фінансових послуг. Розглянуто теоретичні питання розмежування державного регулювання ринків фінансових послуг, контролю та нагляду за діяльністю на цих ринках. Проаналізовано компетенцію НКЦПФР та її відповідність міжнародним принципам регулювання нагляду на ринку цінних паперів. Розглянуто питання інвестування та удосконалення законодавства, що регулює діяльність на фондовому ринку, при колективному інвестуванні. Приділено увагу компенсаційним схемам як засобу захисту інтересів інвесторів. Для юристів – наукових і практичних працівників, студентів, аспірантів, викладачів, фахівців у сфері ринків фінансових послуг, фондового та інвестиційного ринків.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.nlu.edu.ua/handle/123456789/12784
ISBN: 978-966-937-003-7
Располагается в коллекциях:Монографії НДІ ПЗІР

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Glibko_Shovkoplys_Onuskiv_2016_mon.pdf1.22 MBAdobe PDFМиниатюра
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.