Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nlu.edu.ua//jspui/handle/123456789/1193
Title: Розвиток наук земельного, аграрного, екологічного та природоресурсного права : зб. наук. пр. круглого столу, 19 жовт. 2012 р.
Authors: Анісімова, Г.В.
Статівка, А.М.
Лейба, Л.В.
Древаль, В.Ю.
Федчишин, Д.В.
Шульга, М.В.
Ігнатенко, І.І.
Санніков, Д.В.
Уркевич, В.Ю.
Keywords: земельне право
аграрне право
екологічне право
природоресурсне право
наукові збірники
наукові конференції
круглі столи
Issue Date: 2012
Citation: Розвиток наук земельного, аграрного, екологічного та природоресурсного права [Електронний ресурс] : зб. наук. пр. круглого столу, 19 жовт. 2012 р. / редкол. Г. І. Балюк [та ін.]. - К. : б. в., 2012. - 415 с. - Б. ц. Режим доступу: http://law.univ.kiev.ua/science.html
Abstract: Видання містить матеріали Круглого столу, проведеного за ініціативи кафедр екологічного права і земельного та аграрного права юридичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка та за підтримки Міжнародного правового центру «Eucon» 19 жовтня 2012 р. В наукових повідомленнях висвітлені теоретичні основи та проблеми наук земельного, агарного, екологічного та природоресурсного права. Матеріали Круглого столу будуть корисними для науковців, представників органів державної влади та місцевого самоврядування, громадськості, студентів юридичних та інших навчальних закладів, всім небайдужим до проблем законотворення та удосконалення чинного земельного, аграрного, екологічного та природоресурсного права в Україні.
URI: https://dspace.nlu.edu.ua/handle/123456789/1193
Appears in Collections:"Круглі столи"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvutok_nauk_2012.pdf2.35 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.