Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nlu.edu.ua//jspui/handle/123456789/17737
Title: Тактико-криміналістичні комплекси в теорії криміналістики та практиці протидії злочинності: проблеми, дискусії, новації
Authors: Шевчук, В.М.
Keywords: тактико-криміналістичний комплекс
тактична операція
тактична комбінація
спеціальна операція
оперативно-тактична операція
комплексне використання тактичних засобів
концепція тактичних операцій
Issue Date: 2019
Publisher: видавництво «Право»
Citation: Шевчук В. М. Тактико-криміналістичні комплекси в теорії криміналістики та практиці протидії злочинності: проблеми, дискусії, новації / В. М. Шевчук // Теорія та практика судової експертизи і криміналістики : зб. наук. пр. – Харків, 2019. – Вип. 20. – С. 27–44.
Abstract: Досліджуються проблеми тактико-криміналістичних комплексів в теорії криміналістики та практиці протидії сучасній злочинності. Розглянуто наукові підходи стосовно розуміння тактичних операцій та тактичних комбінацій, визначено критерії їх розмежування. Зазначається, що тактична комбінація і тактична операція є динамічними категоріями, сутністю яких є система процесуальних і не процесуальних дій (заходів), взаємодія та вплив. Не зважаючи на деяку зовнішню схожість, вони є самостійними тактичними засобами, а їх розмежування відбувається на основі певних критеріїв, перелік та зміст яких запропоновано та розглянуто. Запропоновано перспективні напрямки подальших наукових розробок розглянутої проблематики.
URI: https://dspace.nlu.edu.ua/handle/123456789/17737
Appears in Collections:Наукові статті кафедри криміналістики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Shevchuk_27-44.pdf552.93 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.