Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.nlu.edu.ua//jspui/handle/123456789/9811
Назва: Аналіз українсько-російських договорів у контексті міжнародно-правової кваліфікації подій на території України (Автономної Республіки Крим, міста Севастополя) в лютому-березні 2014 р.
Автори: Юрлов, М.М.
Ключові слова: міжнародні договори
міжнародно-правова кваліфікація
Автономна Республіка Крим
Севастополь
«русская весна»
Чорноморський флот
українсько-російський державний кордон
Будапештський меморандум
Дата публікації: 2015
Бібліографічний опис: Юрлов М. М. Аналіз українсько-російських договорів у контексті міжнародно-правової кваліфікації подій на території України (Автономної Республіки Крим, міста Севастополя) в лютому-березні 2014 р. / М. М. Юрлов // Актуальні проблеми сучасного міжнародного права : зб. наук. ст. за матеріалами І Харк. міжнар.-прав. читань, присвяч. пам’яті проф. М. В. Яновського і В. С. Семенова, Харків, 27 листоп. 2015 р. : у 2 ч. – Харків, 2015. – Ч. 1. – С. 297–305.
Короткий огляд (реферат): У статті аналізуються положення українсько-російських міжнародних угод та договорів в контексті подій так званої «руської весни» на території України (Автономної Республіки Крим та міста Севастополя) в лютому-березні 2014 року. Зокрема досліджені:Угода про статус та умови перебування Чорноморського флоту Російської Федерації на території України, Договір про дружбу, співробітництво і партнерство між Україною і Російською Федерацією, Договір між Україною і Російською Федерацією про українсько-російський державний кордон, Меморандум про гарантії безпеки у зв’язку з приєднанням України до Договору про нерозповсюдження ядерної зброї (Будапештський меморандум). Надано висновок щодо відповідності дій Російської Федерації під час подій т.зв. «руської весни» її міжнародно-правовим зобов’язанням перед Україною в контексті зазначених договорів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.nlu.edu.ua/handle/123456789/9811
Розташовується у зібраннях:Наукові статті кафедри міжнародного права

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Yrlov.pdf336.27 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.