Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nlu.edu.ua//jspui/handle/123456789/7074
Title: До питання про погляди на праворозуміння згідно із сучасними концепціями теорії держави та права та їх вплив на визначення співвідношення кримінального права з кримінальним законом
Authors: Шевченко, Є.В.
Keywords: правопонимание
уголовное право
уголовное право Украины
уголовный закон
соотношение уголовного права и уголовного законодательства
праворозуміння
кримінальне право
кримінальне право України
кримінальний закон
співвідношення кримінального права і кримінального законодавства
Issue Date: 2014
Citation: Шевченко Є. В. До питання про погляди на праворозуміння згідно із сучасними концепціями теорії держави та права та їх вплив на визначення співвідношення кримінального права з кримінальним законом / Є. В. Шевченко // Наука кримінального права в системі міждисциплінарних зв'язків : матеріали міжнар. наук.-практ. конф., 9-10 жовт. 2014 р. – Харків, 2014. – С. 220–224.
Abstract: Тези присвячено питанню, пов’язаному із сучасними поглядами, що розроблені теорією держави та права, на праворозуміння і впливом останнього на визначення співвідношення кримінального права з кримінальним законом.
Тезисы посвящены вопросу, связанному с современными взглядами, разработанными теорией государства и права, на правопонимание и влиянием последнего на определение соотношения уголовного права с уголовным законом.
Description: The theses are devoted to the issue of modern views, developed by the theory of state and law, on understanding law and the latter's impact on defining the correlation of criminal law with criminal legal act.
URI: https://dspace.nlu.edu.ua/handle/123456789/7074
Appears in Collections:Тези, доповіді кафедри кримінального права № 1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SHevchenko_220.pdf328.61 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.