Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nlu.edu.ua//jspui/handle/123456789/5941
Title: До питання впровадження в Україні інноваційної моделі розвитку лісової галузі
Other Titles: К вопросу осуществления в Украине инновационной модели развития лесной отрасли
Authors: Єгорова, Т.П.
Keywords: лісова галузь
інноваційна модель розвитку
концепція сталого управління лісами
лесная отрасль
инновационная модель развития
концепция устойчивого управления лесами
forest field
innovative model of development
concept of stable forest administration
Issue Date: 2013
Citation: Єгорова Т. П. До питання впровадження в Україні інноваційної моделі розвитку лісової галузі [Електронний ресурс] / Т. П. Єгорова // Право та інновації. – 2013. – № 4. – Режим доступу : http://ndipzir.org.ua/wp-content/uploads/2014/01/Egorova.pdf. – Заголовок з екрана.
Abstract: У статті проведено комплексне дослідження питання впровадження інноваційної моделі розвитку лісової галузі в Україні, що базується на концепції сталого розвитку та управління лісами з використанням передового досвіду як країн Європи, так і традицій, сформованих у лісовому господарстві Російської Федерації. Установлено, що обов'язковою умовою успішного розвитку лісового сектору держави є впровадження низки інноваційних заходів. Такими заходами є усунення наявних суперечностей між лісовим господарством і лісовою промисловістю, розвиток інтеграційних процесів у сфері лісозаготівлі, охорони й використання лісових ресурсів на базі орендних відносин та взаємних інтересів в організації сталого лісокористування.
В статье проведено комплексное исследование вопроса внедрения инновационной модели развития лесной отрасли в Украине, основанной на концепции устойчивого развития и управления лесами с использованием передового опыта, как стран, так и традиций, сложившихся в лесном хозяйстве Российской Федерации. Установлено, что обязательным условием успешного развития лесного сектора страны является внедрение ряда инновационных мероприятий. Такими мерами являются устранение имеющихся противоречий между лесным хозяйством и лесной промышленностью, развитие интеграционных процессов в сфере лесозаготовки, охраны и использования лесных ресурсов на базе арендных отношений и взаимных интересов в организации устойчивого лесопользования.
URI: https://dspace.nlu.edu.ua/handle/123456789/5941
Appears in Collections:Наукові статті кафедри екологічного права

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Egorova.pdf292.19 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.