Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.nlu.edu.ua//jspui/handle/123456789/3890
Название: Культура України в 1991-2001 рр.: пошуки нових форм державного регулювання
Авторы: Скрипчук, Г.В.
Ключевые слова: культурологія
культура України XX ст.
форми державного регулювання
культура Украины (украинская культура)
история украинской культуры
культурная политика
Дата публикации: 2013
Библиографическое описание: Скрипчук Г. В. Культура України в 1991-2001 рр.: пошуки нових форм державного регулювання : монографія / Г. В. Скрипчук ; Міністерство освіти і науки України, Національний університет біоресурсів і природокористування України. - Х. : Майдан, 2013. - 264 с.
Аннотация: На широкій документальній та історіографічній базі реконструйовано процеси, що відбувалися у культурній сфері України у перше десятиліття незалежності та реакція держави на ці об'єктивні зміни життя. З'ясовано, як економічна та соціальна криза вплинула на стан культури, до яких наслідків призвела. Виявлені, досліджені та класифіковані по гілках виконавчої та законодавчої влади основні напрямки діяльності центральних державних органів по реформуванню та розвитку сфери культури незалежної України, її поступової гармонізації із новими умовами дійсності, забезпеченню сучасним законодавством та органами управління. Зроблено акцент на усіх протиріччях та недоліках, пов'язаних із складним процесом формування нової державної культурної політики.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.nlu.edu.ua/handle/123456789/3890
ISBN: 978-966-372-421-8
Располагается в коллекциях:Монографії кафедри культурології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Scrupchyk_2013.pdf1.6 MBAdobe PDFМиниатюра
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.