Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nlu.edu.ua//jspui/handle/123456789/3846
Title: Екологічна складова відносин щодо сталого аграрного виробництва
Authors: Савельєва, О.М.
Keywords: стале аграрне виробництво
екологічна складова
збереження природного середовища
підвищення екологічної безпеки
якість сільськогосподарської продукції
постоянное аграрное производство
экологическая составляющая
сохранение естественной среды
повышение экологической безопасности
качество сельскохозяйственной продукции
permanent agrarian production
ecological constituent
preservation of the natural environment
increase of ecological safety
quality of agricultural produce
Issue Date: 2013
Citation: Савельєва О. М. Екологічна складова відносин щодо сталого аграрного виробництва / Савельєва О. М. // Досвід і проблеми інкорпорації, імплементації та адаптації екологічного законодавства : матеріали міжнар. наук.-практ. конф., 25 верес. 2013 р., м. Дніпропетровськ / Нац. гірн. ун-т. – Д., 2013. – С. 187-190.
Abstract: Головними функціональними складовими суспільних відносин щодо забезпечення сталого аграрного виробництва виступають: технологічна, економічна, соціальна та екологічна. Екологічна складова характеризується збереженням природного середовища, рівнем використання природних ресурсів, зокрема землі, підвищенням екологічної безпеки та якості сільськогосподарської продукції.
Главными функциональными составляющими общественных отношений относительно обеспечения постоянного аграрного производства выступают: технологическая, экономическая, социальная и экологическая. Экологическая составляющая характеризуется сохранением естественной среды, уровнем использования природных ресурсов, в частности земле, повышениям экологической безопасности и качества сельскохозяйственной продукции.
In relation to providing of permanent agrarian production come forward the main functional constituents of public relations: technological, economic, social and ecological. An ecological constituent is characterized the preservation of the natural environment, level of the use of natural resources, in particular to earth, increases of ecological safety and quality of agricultural produce.
URI: https://dspace.nlu.edu.ua/handle/123456789/3846
Appears in Collections:Наукові статті кафедри земельного та аграрного права

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Saveleva_187_190.pdf429.29 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.