Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.nlu.edu.ua//jspui/handle/123456789/379
Назва: Основи управління і прийняття рішень у військовій справі
Автори: Полікашин, Ю.В.
Полікашин, В.С.
Поляков, С.Ю.
Ключові слова: військове управління
управління збройними силами
військова справа
Дата публікації: 2003
Видавець: Національний університет «Юридична академія України імені Ярослава Мудрого»
Бібліографічний опис: Основи управління і прийняття рішень у військовій справі [Текст] : Навч. посіб. / В. С. Полікашин, Ю. В. Полікашин, С. Ю. Поляков. - Х. : Нац. юрид. акад. України ім. Я. Мудрого, 2003. - 119 с.
Короткий огляд (реферат): Посібник містить необхідний обсяг теоретичних знань з основ управління, а також методику відпрацювання вміння використовувати інструментарій засобів наукового управління в практиці підготовки, прийняття і реалізації управлінських рішень командира та начальника. Військова організація розглядається щодо управління як складна відкрита соціо-технологічна система, параметри якої взаємопов’язані та взаємозумовлені. Для студентів, курсантів, слухачів вузів МО України і воєнних факультетів і кафедр, вузів інших відомств, що вивчають дисципліни “Основи управління і прийняття рішень у військовій справі”, “Менеджмент”.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.nlu.edu.ua/handle/123456789/379
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
002upos.pdf785.31 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.