Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nlu.edu.ua//jspui/handle/123456789/18116
Title: Фізичні особи, які безпосередньо беруть участь у створенні, трансфері та застосуванні технологій та/або їх складових
Authors: Розгон, Ольга Володимирівна
Keywords: трансфер технологій
технологія
послуги
фізична особа — підприємець
автор
інвестор
Issue Date: 2020
Citation: Розгон О. В. Фізичні особи, які безпосередньо беруть участь у створенні, трансфері та застосуванні технологій та/або їх складових / О. В. Розгон // Право та інновації. – 2020. – № 1. – С. 14–21.
Abstract: У цій статті аналізуються суб’єкти трансферу технологій, яких можна віднести до третьої групи суб’єктів, визначених у ст. 3 Закону України «Про державне регулювання діяльності у сфері трансферу технологій». Виявлено проблеми їх невизначення за дослідженим Законом, оскільки в ньому міститься лише перелік таких суб’єктів. Запропонована систематизація суб’єктів, які належать до третьої групи за ст. 3 дослідженого Закону: фізичні особи, що безпосередньо беруть участь у створенні, трансфері та застосуванні технологій та/або їх складових, надають необхідні для цього інформаційні, фінансові та інші послуги на всіх стадіях просування технологій та/або їх складових на ринок.
URI: https://dspace.nlu.edu.ua/handle/123456789/18116
Appears in Collections:Наукові статті НДІ ПЗІР

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozgon_14-21.pdf334.15 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.