Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nlu.edu.ua//jspui/handle/123456789/17820
Title: Диспозитивність як елемент принципу змагальності у кримінальному процесі України
Authors: Ноздріна, Марина Олександрівна
Keywords: кримінальний процес
змагальність
диспозитивність
принцип
інтерес
матеріальна диспозитивність
формальна диспозитивність
суб’єкти
скарга
Issue Date: 2004
Citation: Ноздріна М. О. Диспозитивність як елемент принципу змагальності у кримінальному процесі України : автореф. дис. ... канд. юрид. наук : 12.00.09 / М. О. Ноздріна ; Нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2004. – 20 с.
Abstract: Розкрито суть і зміст змагальності як принципу кримінального процесу та диспозитивності у їх сукупності. Визначено, що диспозитивність - елемент принципу змагальності кримінального судочинства, у процесі реалізації якого суб'єкти, які відстоюють у справі свій особистий інтерес, користуються рівними процесуальними правами, здійснення яких значною мірою впливає на провадження за кримінальною справою. Висвітлено механізм його реалізації. Обгрунтовано та сформульовано пропозиції щодо внесення змін до окремих положень чинного законодавства та проекту нового Кримінального процесуального кодексу України з метою зміцнення гарантій прав і законних інтересів суб'єктів реалізації диспозитивності.
URI: https://dspace.nlu.edu.ua/handle/123456789/17820
Appears in Collections:12.00.09 – Кримінальний процес та криміналістика; судова експертиза; оперативно-розшукова діяльність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Nozdrina_2004.pdf295.99 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.