Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nlu.edu.ua//jspui/handle/123456789/16844
Title: Предмет доказування у кримінальних справах про ухилення від сплати податків, зборів, інших обов'язкових платежів
Authors: Барабаш, Тетяна Миколаївна
Keywords: предмет доказування у кримінальних справах
ухилення від сплати податків, зборів, інших обов’язкових платежів
proveing subject in the criminal cases
deviation from taxes payment
Issue Date: 2002
Citation: Барабаш Т. М. Предмет доказування у кримінальних справах про ухилення від сплати податків, зборів, інших обов'язкових платежів : автореф. дис. ... канд. юрид. наук : 12.00.09 / Т. М. Барабаш ; Київ. нац. ун-т ім. Т. Шевченка. – Київ, 2002. – 23 с.
Abstract: Висвітлено актуальні проблеми процесуальної діяльності з визначення предмета доказування в кримінальних справах про ухилення від сплати податків, зборів, інших обов'язкових платежів, а також з встановлення його структурних елементів. Досліджено юридичні питання щодо сутності, змісту, структури та значення предмета доказування для розслідування справ про ухилення від сплати податків, зборів, інших обов'язкових платежів. Розглянуто механізм взаємодії матеріального та процесуального права в регламентації всіх структурних елементів предмета доказування у справах про ухилення від сплати податків, а також особливості предмета доказування в стадії порушення кримінальної справи про ухилення від сплати податків, зборів, інших обов'язкових платежів. Наведено пропозиції щодо вдосконалення правозастосовної діяльності та кримінально-процесуального законодавства України з приводу введення в КПК поняття "предмет доказування" і застосування його структурних елементів у ході розслідування кримінальних справ, зокрема, справ про ухилення від сплати податків, зборів, інших обов'язкових платежів.
URI: https://dspace.nlu.edu.ua/handle/123456789/16844
Appears in Collections:12.00.09 – Кримінальний процес та криміналістика; судова експертиза; оперативно-розшукова діяльність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Barabash-2002.pdf292.32 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.