Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nlu.edu.ua//jspui/handle/123456789/14101
Title: Правове регулювання використання генетично модифікованих організмів під час виробництва харчових продуктів
Other Titles: Правовое регулирование отношений по использованию генетически модифицированных организмов при производстве продуктов питания
Legal regulation the relations on use of genetically modified organisms in production of food products
Authors: Лушпаєв, Сергій
Keywords: харчові продукти
генетично модифікований організм
маркування
продукты питания
генетически модифицированный организм
маркировка
food products
genetically modified organism
marking
Issue Date: 2017
Citation: Лушпаєв С. О. Правове регулювання використання генетично модифікованих організмів під час виробництва харчових продуктів / С. О. Лушпаєв // Підприємництво, господарство і право. – 2017. – № 11. – С. 90–93.
Abstract: У статті проаналізовано норми національного та зарубіжного законодавства у сфері використання генетично модифікованих організмів під час виробництва харчових продуктів, а також наукові праці, присвячені дослідженню цих суспільних відносин.
В статье анализируются нормы национального и зарубежного законодательства в сфере использования генетически модифицированных организмов при производстве продуктов питания, а также научные работы, посвященные исследованию данных общественных отношений.
Description: In the article the norms of national and foreign legislation in the sphere of use of genetically modified organisms in production of food products and scientific works dedicated researching these social relations are analyzed.
URI: http://pgp-journal.kiev.ua/archive/2017/11/19.pdf
https://dspace.nlu.edu.ua/handle/123456789/14101
Appears in Collections:Наукові статті кафедри земельного та аграрного права

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Lushpaev_90-93.pdf77.18 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.