Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nlu.edu.ua//jspui/handle/123456789/14000
Title: Інформаційне забезпечення використання науково-технічних досягнень у розслідуванні злочинів
Authors: Ієрусалимов, І.О.
Keywords: криміналістична інформація
забезпечення
науково-технічні досягнення
слідча діяльність
Issue Date: 1998
Citation: Ієрусалимов І. О. Інформаційне забезпечення використання науково-технічних досягнень у розслідуванні злочинів : автореф. дис. ... канд. юрид. наук : 12.00.09 / І. О. Ієрусалимов ; Нац. акад. внутр. справ України. – Київ, 1998. – 16 с.
Abstract: Дисертація включає комплекс теоретичних та практичних питань, пов’язаних з подальшим підвищенням ефективності та якості слідчої діяльності. В роботі досліджується: зміст та особливості слідчої діяльності; зміст та види забезпечення розслідування злочинів; інформаційна сутність забезпечення використання науково-технічних досягнень в розслідуванні злочинів; потреби практики як основа інформаційного забезпечення; форми, методи та засоби інформаційного забезпечення; сучасний стан та шляхи вдосконалення інформаційного забезпечення, використання науково-технічних досягнень в слідчій діяльності. Результати дослідження використовуються в практиці правоохоронних органів, юридичних вузах України.
URI: https://dspace.nlu.edu.ua/handle/123456789/14000
Appears in Collections:12.00.09 – Кримінальний процес та криміналістика; судова експертиза; оперативно-розшукова діяльність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ierusalimov_1998.pdf624.39 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.