Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nlu.edu.ua//jspui/handle/123456789/13986
Title: Сучасні технології в судовій акустиці (проблеми автоматизації експертних досліджень)
Authors: Бєгов, Д.Д.
Keywords: судова акустика
звукові сліди
фоноскопічна експертиза
сигналограма
ідентифікація
Issue Date: 2003
Citation: Бєгов Д. Д. Сучасні технології в судовій акустиці (проблеми автоматизації експертних досліджень) : автореф. дис. ... канд. юрид. наук : 12.00.09 / Д. Д. Бєгов ; Нац. акад. внутр. справ України. – Київ, 2003. – 18 с.
Abstract: Дисертацію присвячено теоретичним і практичним питанням судової акустики. Визначено поняття судової акустики, її предмет та задачі. Досліджено процес становлення та розвитку криміналістичної ідентифікації особи за усним мовленням, актуальні методологічні проблеми у цій галузі. Подано аналіз звукових слідів з точки зору фізики, фізіології та криміналістики, визначено їх місце в системі доказів. Досліджено проблеми автоматизації криміналістичних експертиз, а також шляхи створення технічних систем для визначення емоційного стану особи в криміналістичних цілях. Описано сучасні технології дослідження усного мовлення, розроблені за участю автора в Національній академії внутрішніх справ України.
URI: https://dspace.nlu.edu.ua/handle/123456789/13986
Appears in Collections:12.00.09 – Кримінальний процес та криміналістика; судова експертиза; оперативно-розшукова діяльність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Begov_2003.pdf777.53 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.