Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nlu.edu.ua//jspui/handle/123456789/13026
Title: До питання про кваліфікуючі ознаки, що особливо обтяжують відповідальність за посягання на територіальну цілісність і недоторканність України
Other Titles: On the question of features that increase the encroachment on territorial integrity and inviolability of Ukraine
Authors: Рубащенко, Микола Анатолійович
Keywords: посягання на територіальну цілісність і недоторканність України
публічні заклики
розповсюдження матеріалів
загибель людей
тяжкі наслідки
посягательство на территориальную целостность и неприкосновенность Украины
публичные призывы
распространение материалов
гибель людей
тяжкие последствия
Issue Date: 2015
Publisher: видавництво «Право»
Citation: Рубащенко М. А. До питання про кваліфікуючі ознаки, що особливо обтяжують відповідальність за посягання на територіальну цілісність і недоторканність України / М. А. Рубащенко // Досудове розслідування: актуальні проблеми та шляхи їх вирішення : : матеріали пост. діючого наук.-практ. семінару, 27 лист. 2015 р. – Харків, 2015. – Вип. 7. – С. 222–227.
Abstract: Проаналізовано передбачені в ч. 3 ст. 110 КК ознаки, що особливо обтяжують відповідальність за посягання на територіальну цілісність і недоторканність України: спричинення загибелі людей та настання інших тяжких наслідків. Наведені пропозиції з удосконалення кримінального закону.
Проанализированы предусмотренные в ч. 3 ст. 110 УК признаки, особенно отягчающие ответственность за посягательство на территориальную целостность и неприкосновенность Украины: причинение гибели людей и наступления иных тяжких последствий. Предоставлены предложения по усовершенствованию уголовного закона.
Description: This article analyzes features, which is especially aggravating for the encroachment on the territorial integrity and inviolability of Ukraine under Art. 110 of the Criminal Code. The author developed the proposals to improve the criminal law.
URI: https://dspace.nlu.edu.ua/handle/123456789/13026
Appears in Collections:Наукові статті кафедри кримінального права № 1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rubashchenko_222–227.pdf598.67 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.