Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.nlu.edu.ua//jspui/handle/123456789/12772
Название: Договори інноваційного характеру та їх види
Авторы: Іванова, К.Ю.
Ключевые слова: інноваційні договори
види інноваційних договорів
інноваційний процес
инновационные договора
виды инновационных договоров
инновационный процесс
innovative contracts
types of innovation contracts
innovation process
Дата публикации: 2013
Издательство: видавництво «Юрайт»
Библиографическое описание: Іванова К. Ю. Договори інноваційного характеру та їх види / К. Ю. Іванова // Правове регулювання інноваційних відносин : кол. монографія / кол. авторів: А. П. Гетьман [та ін.]. – Харків, 2013. – Розд. 4., підр. 4.1. – С. 448–461.
Аннотация: Сфера використання договору як основного регулятора господарських зв’язків постійно розширюється. Саме цим зумовлюється інтерес дослідників до правової характеристики договорів у різних сферах господарювання. Не стали винятком і договори в інноваційній сфері, укладення яких породжує тривалі правовідносини між суб’єктами господарського обігу, починаючи з зародження самої ідеї-новації до її трансформації в якісно новий продукт, що знайшов ринкове застосування (інновацію). Тому договірний механізм – це невід’ємна частина інноваційного процесу, який забезпечує взаємодію різних договірних форм у процесі створення інтелектуальних нововведень і їх подальшого переміщення у сферу майнового обігу.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.nlu.edu.ua/handle/123456789/12772
Располагается в коллекциях:Монографії кафедри цивільного права № 2

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Ivanova_448-461.pdf368.77 kBAdobe PDFМиниатюра
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.