Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.nlu.edu.ua//jspui/handle/123456789/11329
Назва: Історія Української євроінтеграції: відносини між Україною та ЄС
Автори: Кривоногова, А.В.
Kryvonohova, A.V.
Ключові слова: Україна
Європейський Союз
євроінтеграційні процеси
європейська інтеграція
відносини Україна – ЄС
Дата публікації: 2016
Видавець: видавництво "Право"
Бібліографічний опис: Кривоногова А. В. Історія Української євроінтеграції: відносини між Україною та ЄС / А. В. Кривоногова // Європейська інтеграція в контексті сучасної геополітики : зб. наук. ст. за матеріалами наук. конф., м. Харків, 24 трав. 2016 р. – Харків, 2016. – С. 386–391.
Короткий огляд (реферат): В роботі проаналізовано шлях України до здобуття членства в Європейському Союзі з моменту здобуття незалежності й до сьогодні. Дана оцінка позитивній та негативній діяльності української влади на цьому шляху, наведено низку зовнішніх факторів, що тим чи іншим чином корегують курс української євроінтеграції. Наведена умовна періодизація відносин між Україною та ЄС, виділені ключові події і міжнародні угоди для кожного періоду. Розкрито поточне становище України в цьому процесі та окреслено перспективи подальшої євроінтеграції та умови, що необхідні для її належного забезпечення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.nlu.edu.ua/handle/123456789/11329
Розташовується у зібраннях:Тези, доповіді студентів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Krivonogova__ 386-391.pdf368.75 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.