Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.nlu.edu.ua//jspui/handle/123456789/11329
Название: Історія Української євроінтеграції: відносини між Україною та ЄС
Авторы: Кривоногова, А.В.
Kryvonohova, A.V.
Ключевые слова: Україна
Європейський Союз
євроінтеграційні процеси
європейська інтеграція
відносини Україна – ЄС
Дата публикации: 2016
Издательство: видавництво "Право"
Библиографическое описание: Кривоногова А. В. Історія Української євроінтеграції: відносини між Україною та ЄС / А. В. Кривоногова // Європейська інтеграція в контексті сучасної геополітики : зб. наук. ст. за матеріалами наук. конф., м. Харків, 24 трав. 2016 р. – Харків, 2016. – С. 386–391.
Аннотация: В роботі проаналізовано шлях України до здобуття членства в Європейському Союзі з моменту здобуття незалежності й до сьогодні. Дана оцінка позитивній та негативній діяльності української влади на цьому шляху, наведено низку зовнішніх факторів, що тим чи іншим чином корегують курс української євроінтеграції. Наведена умовна періодизація відносин між Україною та ЄС, виділені ключові події і міжнародні угоди для кожного періоду. Розкрито поточне становище України в цьому процесі та окреслено перспективи подальшої євроінтеграції та умови, що необхідні для її належного забезпечення.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.nlu.edu.ua/handle/123456789/11329
Располагается в коллекциях:Тези, доповіді студентів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Krivonogova__ 386-391.pdf368.75 kBAdobe PDFМиниатюра
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.