Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nlu.edu.ua//jspui/handle/123456789/11252
Title: Проблеми євроінтеграції щодо підвищення рівня безпеки та захисту здоров’я людини як передумови сталого розвитку та економічного зростання
Authors: Волошина, Г.О.
Voloshina, G.
Keywords: євроінтеграція
проблеми вступу до ЄС
охорона здоров’я
Угоди про асоціацію між Україною з однієї сторони, та Європейським Союзом та його державами-членаи з іншої сторони.
Issue Date: 2016
Publisher: видавництво "Право"
Citation: Волошина Г. О. Проблеми євроінтеграції щодо підвищення рівня безпеки та захисту здоров’я людини як передумови сталого розвитку та економічного зростання / Г. О. Волошина // Європейська інтеграція в контексті сучасної геополітики : зб. наук. ст. за матеріалами наук. конф., м. Харків, 24 трав. 2016 р. – Харків, 2016. – С. 285–289.
Abstract: У статті автор детально розглядає проблеми європейської інтеграції у сфері охорони громадського здоров'я відповідно до вимог, прописаних в угоді про асоціацію між Україною, з однієї сторони, та Європейським Союзом та його державами-членами, з іншої сторони. Зокрема розглядаються нагальні проблеми: вдосконалення правової бази у сфері охорони здоров'я, у відповідності до стандартів ЕС; впровадження нової глобальної стратегії ВООЗ "Покласти край ТБ" ; використання практики Європейського суду з прав людини. Запропоновані шляхи подолання проблем набувають актуальності з огляду на вибір орієнтирів європейської політики України.
URI: https://dspace.nlu.edu.ua/handle/123456789/11252
Appears in Collections:Тези, доповіді студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Voloshina__285-290.pdf366.48 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.